Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Router Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 AzureEd

AzureEd

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:03 PM

Posted 15 November 2007 - 06:12 PM

Hi guys, Anyone know why sometimes I just can't connect to router?It's plugged in and everything but sometimes It just wont allow association. Then after a few hours, you can connect to it again...weird...its not the WPA code or anything..Is it because of interference from another AP?

thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:01:33 PM

Posted 16 November 2007 - 09:54 PM

Is it a wireless conection? Have you tried to update the firmware? What make and model is it? When you loose conection do the lights flash on the router? More info please.
MCP
MSDST

#3 AzureEd

AzureEd
  • Topic Starter

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:03 PM

Posted 17 November 2007 - 07:57 PM

Yeah It's a wireless connection, It's at the latest firmware.

And its a Belkin
F5D7230-4 G router




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users