Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Toshiba Hotkey Utility Error At Startup


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 GCMM

GCMM

  • Members
  • 14 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:30 PM

Posted 14 November 2007 - 06:34 PM

I noticed that alot of people are experiencing this problem and I've decided to help.

Well I'm not sure if this would work for you but it sure worked for me. I currently use Toshiba Notebook of the F20 series.

I had the same problem and I managed to fix it successfully. Here's what I've done:

I uninstalled the Toshiba Hotkey Utility and Toshiba Utilities.
After rebooting the computer I clicked on Toshiba Assist icon on the desktop.

Next I clicked on the Protect and Fix tab and then Preinstalled Drivers Depository.

A screen appears displaying tools and utilties. Just click on it and you should have a list of the preinstalled files on the left.

I suggest that you click on the Common Modules first and install that before installing other Toshiba components.
Afterwards install Toshiba Utilties and Toshiba Hotkey for Display Devices.

This should hopefully help.

My apologies if this doesn't work out.

Edited by GCMM, 14 November 2007 - 06:35 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users