Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help! I Have Started To Get Run Time Errors


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 retrocomputers

retrocomputers

  • Members
  • 25 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:england
  • Local time:05:47 AM

Posted 10 November 2007 - 01:30 PM

Hi i have just had my computre cleaned by richie i can not find anything wrong with my pc IE: no spyware or viruses,
but i have just started getting run time error on some web sites,
is there a problem with IE (running IE7) or ist it just the site (auction sniper)
thanks,
regards,
terry.

Mod Edit: Topic moved to more appropriate forum~ TMacK

Edited by TMacK, 10 November 2007 - 01:47 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:06:47 AM

Posted 10 November 2007 - 06:55 PM

Can you give us the entire error, numbers and all
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 retrocomputers

retrocomputers
  • Topic Starter

  • Members
  • 25 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:england
  • Local time:05:47 AM

Posted 11 November 2007 - 02:59 AM

Hi thank you for responding but:
All seems to be fine now,
Would it be allright if it happens again to post the errors for you to help me?
kind regards,
terry.

#4 Hauzer

Hauzer

  • Members
  • 17 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:United Kingdom
  • Local time:11:47 AM

Posted 11 November 2007 - 03:06 AM

I belive I once had this problem.

Runtime Error, I belive that this usualy comes from an media placed on the site, if you can't get IE to work try using FF (FireFox)..

I personally recommend FireFox to all users, since there securities are at an much higher level, to download FireFox, Click Here!.

Im sure you'll be rolling with less dificluties as possible with this browser, im currently running on it.

#5 retrocomputers

retrocomputers
  • Topic Starter

  • Members
  • 25 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:england
  • Local time:05:47 AM

Posted 11 November 2007 - 04:14 AM

Hi hauzer
i will try that,
regards,
terry.

#6 Jazzgirl

Jazzgirl

  • Members
  • 55 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:47 AM

Posted 11 November 2007 - 06:57 PM

If you're using IE, in IE go to Tools, Internet Options, Advanced. Look under Browsing for "Disable script debugging (Internet Explorer)" and "Disable script debugging (Other)". Put a check in the box next to both of those options. That should eliminate the script errors.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users