Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Opengl


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 somone

somone

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:07 AM

Posted 08 November 2007 - 02:26 PM

JA: v1.0.0.4 win-x86 Aug 29 2003
Initialising zone memory .....
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Demo\GameData/base

----------------------
0 files in pk3 files

Running in restricted demo mode.

----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Demo\GameData\demo\assets0.pk3 (5451 files)
C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Demo\GameData/demo

----------------------
5451 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
...detecting CPU, found Intel Pentium IV

------- Input Initialization -------
Skipping check for DirectInput
Joystick is not active.
------------------------------------
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
--- Common Initialization Complete ---
Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Demo\GameData
couldn't exec setlanguage.cfg
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 3: 640 480 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (640x480)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
----- CL_Shutdown -----
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem




Sounds like another problem with my graphics card (radeon xpress 2000m) eh....
Jedi knights academy does not work... does somone have any drivers please??

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users