Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Wireless Connection

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Roadblock


  • Members
  • 148 posts
  • Gender:Male
  • Location:Canada
  • Local time:09:58 PM

Posted 03 November 2007 - 08:24 PM

Hey guys

Just wondering if anyone knows a way to fix this certain problem i have. When i log on my computer it takes roughly 40 seconds to a minute to connect to the internet. Im using a USB wireless network device.

BC AdBot (Login to Remove)



#2 steelhoof


  • Members
  • 8 posts
  • Local time:05:58 PM

Posted 28 December 2007 - 12:09 AM

The fix is to ditch Vista. Vista is just really slow with wireless. Same hardware... two os'es. Winxp will wake from hibernate and connect to the wireless immediately. Windows vista enterprise, separate hard drive, takes about the same amount of time you observe to connect. Frustrating.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users