Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help removing Backdoor.Nibu


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 April_A

April_A

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:59 PM

Posted 16 February 2005 - 11:41 AM

I have the Backdoor.Nibu virus and I can't get rid of it! It says Object name: C:\WINDOWSS\dvpd.dll Virus name Backdoor.Nibu I've tried going to symantec to get a removal tool, but this puter won't let me on their site.... So, I went on from hub's puter, but I couldn't find a removal tool for this specific virus All I found was for backdoor.nibu.c,d,h and a few others. I tried to delete the dvpd.dll, thinking I could go to hub's puter and copy it from there, but it won't let me delete it and it's not on his puter???? Can anyone help?? PLEASE...... Oh, I am running the latest and updated Norton, but it says "Unable to repair this file" and "Access to this file denied"

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:01:59 PM

Posted 16 February 2005 - 12:19 PM

Run these online virus scanners:

http://www.pandasoftware.com/activescan/
http://housecall.trendmicro.com/
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 April_A

April_A
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:59 PM

Posted 16 February 2005 - 07:23 PM

I ran them both and it's still there :thumbsup: Although the Panda one did find several that Norton didn't............

#4 April_A

April_A
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:59 PM

Posted 17 February 2005 - 12:47 AM

Anyone? Am I going to have to wipe it out and start from scratch? I sure hope not.....I have too much important stuff on here..... :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users