Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avg Help Needed


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 technophobe

technophobe

  • Members
  • 92 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:06:22 AM

Posted 31 October 2007 - 05:11 PM

Please help, AVG is driving me mad.
It will not update.
Posted Image

I have downloaded it 5 times now with the same result. (fully uninstalled every time)
I have cleared my Cache and temp. files
disabled Zone alarm
turned off windows firewall.
Played with my clock settings as recommended by a friend.
I just dont know what else to try.

Please help
Thanks

Edited by technophobe, 31 October 2007 - 05:28 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 4ward_tristan

4ward_tristan

  • Members
  • 211 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:beachmere qld aus
  • Local time:06:52 AM

Posted 31 October 2007 - 07:02 PM

your internet is working, right?

this will sound weird, but i have my reasons..go to your firewall (which ever one u use) and add *all* the avg exes to the exception list..

goodluck.
=)

#3 technophobe

technophobe
  • Topic Starter

  • Members
  • 92 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:06:22 AM

Posted 31 October 2007 - 07:21 PM

Thanks Buddy, I'll give it a go although I have my firewall disabled at the mo.

I will enable it and add the exceptions.

Will let you know.

#4 technophobe

technophobe
  • Topic Starter

  • Members
  • 92 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:06:22 AM

Posted 31 October 2007 - 07:35 PM

Absolutely awsome may friend.
Although I cant explain it, ,maybe you can ????

Bearing in mind that when I had zone alarm disabled AVG would not update.

I launched Zone alarm pro and went into the programs settings and see that AVG update manager was blocked for internet.
I right clicked this and selected allow.
I went to AVG update and it worked first time.
Thank you very much for your help I really appreciate it, Ive had no A/V for days now and thats a worry with 3 children sharing my pc.
I just wonder if you could explain why disabling zone alarm didn't make the setting void (if you know what I mean)
I thought I could rule out zone alarm because I had disabled it.
Once again.
I thank you.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users