Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Avi Problems


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lenkababy

lenkababy

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:10 AM

Posted 29 October 2007 - 07:07 AM

Hi all,
Hope someone can help, all my avi files will not play on wmp11, I keep getting error code cood11b1 which relates to audio driver, I downloaded the new driver but still no joy, in settings on wmp11 ive noticed that the dropdown for avi on the codec list has no options and currently shows disabled, I downloaded a codec pack and all file types now show libavcodec except avi which remains disabled. I have had to revert to media player classic which plays avi with no problems can anyone help to get wmp11 back up and running? any help would be much appreciated

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Wassim

Wassim

  • Members
  • 376 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Byblos, Lebanon, Middle East.
  • Local time:03:10 AM

Posted 29 October 2007 - 05:33 PM

Did you try Divx Codec Pack??
Download it if not.
"Stuffy Hall Admin of the Typing Skills Enhancing School Program"

#3 Kevin_D

Kevin_D

  • Members
  • 46 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:10 PM

Posted 02 November 2007 - 11:42 AM

or K-lite codec pack.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users