Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Network Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 liberty55

liberty55

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 PM

Posted 22 October 2007 - 06:56 AM

I get the following XP error message:

An error occurred while reconnecting to \\XXX\d.
Microsoft Windows Network: The network path was not found


I have this (for me) very serious problem, which occurred suddenly after working perfectly for almost a year.
I get this message when I try to connect in My Computer or My Network Places etc.

Computer 1 cannot connect to computer 4.
But computer 4 can connect to computer 1, as well as also the other computers.

No other errors in the network consisting of four computers in a usual Windows Network
And as I said above: this worked well before for almost a year.

I have tried with a new network card on 1 but the result is the same.

What shall I do?

Pls help!

Thanks

liberty55

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 4ward_tristan

4ward_tristan

  • Members
  • 211 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:beachmere qld aus
  • Local time:11:02 PM

Posted 22 October 2007 - 07:54 PM

recently added any kind of firewall software?

any thundersotrms recently?
=)

#3 liberty55

liberty55
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:02 PM

Posted 25 October 2007 - 02:10 PM

Thank you for the reply.
No, nothing of that has happened.

*************
An interesting observation:
When I reboot computer 4 the connection from 1 to 4 will work for some time, sometimes for several hours.
But the My computer window at computer 1 can take several minutes to load, also in this situation
But after that it is impossible again to have a working connection 1 -> 4.

Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users