Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Connections Withxp Pro


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 jreecemac

jreecemac

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 AM

Posted 17 October 2007 - 03:20 PM

I have a Dell Optiplex 260 that was running 2000. I needed XP for some other applications so I upgraded the unit to XP Pro. Before the upgrade I was connectiong to the internet through a Linksys wireless router. Since the install, I can connect to the other computer on the network, but it will not connect to any web page. I first noticed it when it failed to validate the XP Software. I have exhausted the help desk at my ISP (Wireless Broadband) and Linksys. They say it is the computer. I haven't goten a fast response from Microsoft.

Any ideas?

Thanks a lot.

Edited by jreecemac, 17 October 2007 - 03:21 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Bonneville

Bonneville

  • Members
  • 233 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Yorkshire UK
  • Local time:05:36 AM

Posted 17 October 2007 - 03:40 PM

:thumbsup:

Hiya,

Correct me if I am wrong, but are you saying that you are running an unvalidated copy of XP pro ?

Regards,


Tony
Is all that we see or seem, but a dream within a dream ?

#3 jreecemac

jreecemac
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 AM

Posted 17 October 2007 - 04:15 PM

Yes, I installed the upgrade. The system tried to connect with Microsoft and failed. It will run for 30 days withour valadation and it tells me every day.

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:36 PM

Posted 17 October 2007 - 04:54 PM

Soooo...are you saying that you tried once to activate...and it failed?

Or are you saying that your NIC could not connect to the Internet?

In either case, neither is a very good excuse...but 30 days is 30 days :thumbsup:.

Did you reestablish your Internet connection by running the Network/Internet Connection Wizard?

Louis

#5 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:36 PM

Posted 18 October 2007 - 12:42 AM

Did you install the device driver for the Linksys wireless router after you installed XP?
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw

#6 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:09:36 PM

Posted 18 October 2007 - 12:58 AM

Hello jreecemac,

What you're talking about, is pirating software.
No one here, will help you with that type of information.
Discussion of such, as stated in the Forum Rules, is not allowed at Bleeping Computer.

No subject matter will be allowed whose purpose is to defeat existing copyright or security measures. If a user persists and/or the activity is obviously illegal the staff reserves the right to remove such content and/or ban the user.


This thread will be Closed.
If I misunderstood your intentions, don't hesitate to send me a PM, with an explanation.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#7 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:09:36 PM

Posted 18 October 2007 - 08:26 PM

Topic reopened, as this software is not being run beyond the 30 day grace period.

It tells me I have 18 more days to validate.


Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#8 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 56,562 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:10:36 PM

Posted 19 October 2007 - 10:45 AM

Nice catch, TMack :thumbsup:.

Hopefully, we'll get some answers to questions previously posed.

Louis




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users