Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Internet Explorer


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 cajunmom

cajunmom

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:45 AM

Posted 13 February 2005 - 04:15 PM

Can't get to any websites with IE. Keep getting (http:///?%20www.name of site) in address bar after I type in my url. Ran Spybot and Ad Aware. My mozilla browser works fine. Shall I try to reinstall IE 6 sp1 from microsoft download? Thanks for any help. :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,665 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:45 AM

Posted 14 February 2005 - 05:01 PM

Create a directory on your hardrive, to save HijackThis.exe, called c:\hijackthis. This is a mandatory step, for the backup and restore functions, of HijackThis, to be able to work.

Download the latest version, from here.

Read the pinned post in the HJT forum, here

Then, run a log, and post it in the HJT forum. Do not fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users