Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Reinstalled Vista Premium


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 ComputerMan23

ComputerMan23

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 15 October 2007 - 06:41 PM

it seems after i reinstalled vista, i cant flip the programs with aero. i cant seem to run games either, i get so goofy error message. should i update my drivers? i dont know what to do this is what i got ATI RADEON Xpress1270 256MB HyperMemory. if someone could tell me what to do id appreciate it.


i made a partition for xp pro and after i installed it it was real slow and the drivers i downloaded from dell didnt seem to do anything, so i did a clean reinstall of vista to overwrite xp pro. now i have 2 volumes with vista on it. could that cause problems?


thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 16 October 2007 - 01:01 PM

it doesnt recognize my radeon. it just says standard vga adatper

#3 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:09:59 PM

Posted 16 October 2007 - 04:10 PM

Have you installed the Vista drivers for your hardware (after doing the reinstall of Vista)? If not, you can download the Radeon drivers from here: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...egrated-vista32 (this presumes that you've got the 32 bit version of Vista - the 64 bit drivers are here: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst...egrated-vista64 )

Don't forget that you'll need all the other drivers for the system also.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#4 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 16 October 2007 - 06:33 PM

i got a driver disk with the laptop but i would imagine the drivers for my ati wouldnt be on there. i will try this and hope it will work.

#5 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 19 October 2007 - 11:37 AM

i downloaded this:

Catalyst Software Suite (32 bit) English Only

nothing seemed to make it any different and it was still saying standard vga adapter.

im gonna download th display driver now.

#6 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 20 October 2007 - 11:03 AM

still having no luck, please help

#7 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,090 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:09:59 PM

Posted 21 October 2007 - 05:12 AM

Check your Device Manager for red x's or yellow !'s. To do this, go to Start and type in "devmgmt.msc" (without the quotes) and press Enter.
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#8 ComputerMan23

ComputerMan23
  • Topic Starter

  • Members
  • 309 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:59 PM

Posted 23 October 2007 - 02:00 PM

i got it to work. yay. thank you very much.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users