Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

txt not appearing on browser


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 daveeyboy

daveeyboy

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 11 February 2005 - 10:57 AM

Hi,
on version 6 of IE, one of my pages will not display all the data that is on the screen. The data is there. If i drag my cursor over the text then i can see it when it is highlighted and it sometimes appears of it's own accord when i release the mouse from dragging over the text. The text will also appear if i scroll down the page and then back up again.
Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:18 AM

Posted 13 February 2005 - 02:24 PM

Whats the page?

#3 daveeyboy

daveeyboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 14 February 2005 - 07:59 AM

hi,
it's always the first four fields that the data is invisible. (1)Job Title, (2)Position Type,(3)Salary,(4)Qualifying Questions Required.
The data is there, you can see it if you drag the cursor over the blank space to highlight the txt.
Any ideas/suggestions?
thanks.

http://212.17.35.179/nexushrp/?Page=14002&...ncy$192659

#4 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,540 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:18 AM

Posted 14 February 2005 - 03:13 PM

Its not you..i have the same exact problem. Their site is not coded properly for whatever reason. Using firefox I can see it perfectly though

#5 daveeyboy

daveeyboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 15 February 2005 - 09:16 AM

thanks bleep bleep, it's an ie bug.

Box model problem in IE, use position:relative; or Holly hack.
See: http://www.positioniseverything.net.../hollyhack.html

#6 daveeyboy

daveeyboy
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:18 AM

Posted 15 February 2005 - 09:19 AM

here's that link again, didn't enter it correctly before.

Box model problem in IE, use position:relative; or Holly hack.

hollyhack




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users