Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unwanted At Startup


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 philmac41

philmac41

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 04 October 2007 - 08:52 AM

Can anyone help me to get rid of this at startup? is it malware or a trojan? I hope not as I have had it for quite a time help please. :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 JSteele

JSteele

  • Members
  • 27 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Denver, CO
  • Local time:05:36 AM

Posted 04 October 2007 - 10:19 AM

philmac it looks like this is due to a Lexmark printer driver. Try uninstalling the printer, restart and seeing if the error goes away. If so then download and install the newest driver.

#3 philmac41

philmac41
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:36 PM

Posted 06 October 2007 - 12:38 PM

Thanks to J Steele this has worked a treat thanks again!. :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users