Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mcafee Enterprizes 8.5i Antivirus Not Startup Autometically At System Startup


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 bournurplusher

bournurplusher

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:56 PM

Posted 03 October 2007 - 09:11 PM

i have mcafee enterprizes 8.5i antivirus in my laptop.my os xp sp2.my antivirus worksgood.its a licenced version.i have number of programs in my system startup folder,1-explorer,2-mcafee antivirus.its always lated system startup.its took more time.
so i can decited 2 remove the startup programs to start quickly.so i can remove that 2 programs in startup folder(desktop-startup-delete shortcut mcafee & explore).now my system start quickly.but problem is,my mcafee antivrus not loaded automatically at system taskbar.if i wanna start my antivirus,start-all programs-mcafee-there is no option 2 change antivirus properties.so i can pick virusscan console-properties-enable onaccess at system startup.
but its not loaded taskbar,then i can pick repair insllation option in virusscan console-help-repair installation.i think this is the reason 2 change my antivirus setting.still its not loaded automatically at taskbar.if i go to manually,error msg shows on taskbar''antivirus outdated'
i think dat file corrupted or missing.everytime it needs 2 update.if i update my antivirus,still its not dedected any virus.im not interesting to uninstall.coz,its a licenced version.plz help me how 2 solve this?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 quietman7

quietman7

    Bleepin' Janitor


  • Global Moderator
  • 51,117 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Virginia, USA
  • Local time:08:26 AM

Posted 04 October 2007 - 08:05 AM

Try reinstalling your anti-virus and see if that resolves the problem.
.
.
Windows Insider MVP 2017-2018
Microsoft MVP Reconnect 2016
Microsoft MVP Consumer Security 2007-2015 kO7xOZh.gif
Member of UNITE, Unified Network of Instructors and Trusted Eliminators

If I have been helpful & you'd like to consider a donation, click 38WxTfO.gif




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users