Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Huh? Java Fatal Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 MickinPlymouthUK

MickinPlymouthUK

  • Members
  • 674 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:56 PM

Posted 29 September 2007 - 10:33 PM

Hi, I can't access any Market Garden battlefield panoramas any more because it seems to be a bridge too far for Java as this message comes up -
"JAVA Plug-in Fatal Error, Several Java machines running in same process created an error"
Anybody know what it means?
(I'm Win XP Home and PC-illiterate)
Thanks

PS - If anybody wants to see if they have better luck than me, here's the link -
http://www.rememberseptember44.com/rs44.htm

(click "Exploring the battlefield" > "Panorama"> "Select a panorama"> "View panorama")

I get the error message when clicking 'View panorama', it used to work before.

Edited by MickinPlymouthUK, 29 September 2007 - 10:37 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,896 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:06:56 AM

Posted 30 September 2007 - 07:45 AM

http://64.233.169.104/search?q=cache:0kO4A...;cd=3&gl=us

http://bugs.sun.com/bugdatabase/view_bug.do?bug_id=6579181

Louis

#3 MickinPlymouthUK

MickinPlymouthUK
  • Topic Starter

  • Members
  • 674 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:56 PM

Posted 30 September 2007 - 09:45 AM

Okay thanks, it works again, it seems to have cleared up on its own, don't ask me why, beats me.. :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users