Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Ping Problems With Counterstrike Condition Zero


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 woodysroundup

woodysroundup

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:18 AM

Posted 29 September 2007 - 04:16 PM

I'm having ping problems with CS: Condition Zero. I've posted a Hijack This log and there is currently no spyware or malware or infections. My ping had been just fine up until about 3 months ago. Then it started spiking up during gameplay. Some servers I used to play on are unplayable now. I'm running XP SP 2 on an emachine with a Celeron D processor (I know...that sucks). I disabled onboard graphics and installed a pci Radeon 9250 card with 256 RAM on the card. It was running just fine. I suspected malware because I was using AVG and began disabling it while I played. I went through the process of disinfecting and have run Adaware, Spybot, Avast antivirus as well as Ccleaner and a couple of online scans. All of them found stuff. HJT log was looked at by someone on this forum and they said I was not infected. Ping did seem to improve after all the malware was removed, but still not where it was.

Any suggestions?

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users