Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

AGE OF EMPIRES 2


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 SAM476

SAM476

  • Members
  • 13 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:19 AM

Posted 10 February 2005 - 12:13 AM

I have installed age of empires 2 on my laptop but every time I try to get in I get an error message that reads:

Error signature
AppName: empires2.exe AppVer: 0.14.22.712 ModName: empires2.exe
ModVer: 0.14.22.712 Offset: 0000e412

???

I'm not sure what to do now.

Thanks Ben

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 phawgg

phawgg

    Learning Daily


  • Members
  • 4,543 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Washington State, USA
  • Local time:02:19 PM

Posted 10 February 2005 - 01:14 AM

Well, I am no pro at games, bob

I found two links, with slightly different error codes that still might help you.

This one mentions a diagnostic tool for AOE
ONE LINK and further down the page has more advice.

and this one also mentions "patches" and has some good step by step advice
to follow that might help eliminate some possible problems.

LINK TWO
patiently patrolling, plenty of persisant pests n' problems ...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users