Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Y10k Hijack This Log...please Help.


  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1 elinatim

elinatim

  • Members
  • 98 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:03 PM

Posted 29 September 2007 - 01:19 AM

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2
Scan saved at 11:18:18 PM, on 9/28/2007
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)
Boot mode: Normal

Never Mind...Problem resolved.. -Sorry to have bothered anyone. -elinatim

Edited by elinatim, 29 September 2007 - 11:16 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 random/random

random/random

  • Malware Response Team
  • 2,704 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:03 PM

Posted 30 September 2007 - 02:37 PM

Since your problem appears to be resolved, this topic is now closed




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users