Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Been Trawling For A Solution


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Blogsy

Blogsy

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Hull. UK
  • Local time:06:51 AM

Posted 25 September 2007 - 07:40 AM

Hi Everyone,

I've been having a small but annoying problem with WinXP for some time now.
Today I decided to really get to grips with it.
A quick search on Google revealed this site. Another quick search in these forums and 20 mins later, All fixed.
Now in my favourites and flagged for a daily visit.

Terrific.
Ben.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Budapest

Budapest

    Bleepin' Cynic


  • Moderator
  • 23,579 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:51 PM

Posted 25 September 2007 - 07:44 AM

Hello Blogsy and :thumbsup: to Bleeping Computer.

Be sure to check out the New User Orientation and the excellent Tutorials.
The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who haven't got it.

—George Bernard Shaw

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:51 PM

Posted 25 September 2007 - 09:39 PM

Hi, Ben.
Glad to hear you were able to find a solution, to your problem.
Welcome to Bleeping Computer.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users