Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unwanted Reboot After Upgrade Ram And Hdisk


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 anhmai

anhmai

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:11 AM

Posted 18 September 2007 - 10:01 AM

I just add 512 mb DDR Kingston KVR400X64 C3A to my DEll Intel Celeron 2.4 GHz which already have 256 mb DDR SDRAM at 333MHz . So now I have 768 mb but my Dell reboot itself often due to iexplore error or Winexplore error . I run
eventvwr.msc and got these msg:

Faulting application iexplore.exe, version 7.0.6000.16512, faulting module mshtml.dll, version 7.0.6000.16525, fault address 0x000dcd95.

or

Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.3156, faulting module kernel32.dll, version 5.1.2600.3119, fault address 0x00011065.

Could someone show me how to fix my problem ? thanks in advance.

Mai.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,714 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:10:11 PM

Posted 18 September 2007 - 10:33 AM

What model is your Dell? How did you determine that this Kingston module would be compatible with your motherboard?

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 


#3 anhmai

anhmai
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:11 AM

Posted 18 September 2007 - 10:53 AM

My DELL is Dimension 2400 Series ,Intel Celeron at 2.4 GHz.
After upgrade RAM my system show I got 768 Mb . I don't have info about Motherboard so I am not sured about compatibilaty.

Mai

#4 DaChew

DaChew

    Visiting Alien


  • Members
  • 10,317 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:millenium falcon and rockytop
  • Local time:01:11 AM

Posted 18 September 2007 - 12:09 PM

dell usually uses pretty good ram, if your bios is set for cas 2, your kingston cas 3 ram can't run cas 2 at 333 mem bus
and is unstable
Chewy

No. Try not. Do... or do not. There is no try.

#5 anhmai

anhmai
  • Topic Starter

  • Members
  • 24 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:11 AM

Posted 19 September 2007 - 12:59 PM

Hi DaChew

Thanks for the infomation . But what should I do now? . Can we change the CAS 2 ? If yes can you show me how?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users