Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Just A Friendly Introduction


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 gampy

gampy

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 PM

Posted 18 September 2007 - 12:15 AM

Hi folks,

Just saying hello. I am in the process of resolving a malware infection, and came across this forum, I hope to get my problem resolved! Already have read much good advice, will try what you all recommended.

FYI: I have one of those pesky search engine redirect hijacker type thingies.

Ugggh.

I was despairing of ever getting it cleaned out, and was worried I would have to re:install Windows.

Anyways...HELLO!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:33 AM

Posted 18 September 2007 - 05:55 AM

Hello, gampy.
Welcome to Bleeping Computer.

Please take the time to browse the New User Orientation forum, to help familiarize yourself with how the board works.
If you have any questions about how to use this site, this forum will probably answer them.

Also, don't forget to check out the Tutorials.
There's a lot of very useful information, in there.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 annabackwards

annabackwards

  • Members
  • 1,381 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Sydney, Australia.
  • Local time:04:33 AM

Posted 18 September 2007 - 06:48 AM

Hello gampy and :thumbsup: to BC

Don't worry, i am sure you will not have to reinstall windows.

Try looking for a solution. If you have no luck, post a detailed description of your problem in the Am i infected? What do i do? forum.

Please be patient for a reply. Have a nice day :flowers:
Posted Image

Surf smarter, surf faster, surf safer, surf with Mozilla Firefox




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users