Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mozilla Internet Explorer Sound Issues, Need Help!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 PCRAMGBMBHTML

PCRAMGBMBHTML

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:44 AM

Posted 17 September 2007 - 11:43 AM

okay so im assuming this is probably a common topic but for some reason all the audio on my computer works except for when try to play something on the internet. I have had this problem for about 10 months now and I am finally fed up with not being able to listen to the things i watch on you tube, i have become very good at lip reading though... anyways I have a custom built computer, A7n8x deluxe motherboard, Nvidia GE force FX5500 graphics card, basically an older 32 bit system. I have a belief that this is a driver issue but i just downloaded the latest greatest from Nvidia and it didnt work. Any helpful suggestions or solutions?

~Mod Edit: Topic moved to more appropriate forum~ TMacK

Edited by TMacK, 17 September 2007 - 02:00 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users