Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio Not Working. :-(


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 TroubledSpence

TroubledSpence

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:15 PM

Posted 16 September 2007 - 06:48 PM

Well, I have a Toshiba Satellite M35-S359 laptop running Windows XP. Recently, the sound has stopped working. It cant play system sounds except for the little beep you hear whenever you press too many keys at once. I checked under device manager and everything seems to be working well. However, it lists the location of Audio Codecs, Legacy Audio Drivers, Legacy Video Capture Devices, Media Control Devices, and Video Codecs as "Unknown". The SigmaTel driver isnt digitally signed. If any more information is needed I'll be more than happy to provide. Thanks for the help!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:01:45 AM

Posted 17 September 2007 - 04:11 PM

Hi, here is the link to your sound driver http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/su...;all_docs=false
MCP
MSDST




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users