Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Window 98SE Installation


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 nereids

nereids

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:13 PM

Posted 08 February 2005 - 09:18 AM

I am trying to reinstall windows from the Gateway System Restoration CD. I have followed the instruction precisely, booting from the CD, etc. When the installation process reached the point where the CD is placed in the CD drive the second time, the screen reads that there is no CD or it is the wrong one or the CD is dirty. Not true. Can not get past this point in the installation process. Any help will be appreciated.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 megaman

megaman

  • Members
  • 20 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Queensland, Australia
  • Local time:11:13 PM

Posted 08 February 2005 - 05:36 PM

what had u done prior to the attempted reinstall ?
The definition of success is the ability to survive failure !

#3 nereids

nereids
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:13 PM

Posted 08 February 2005 - 06:46 PM

Nothing to the best of my knowledge. Weeks ago I tried to reinstall windows and ran into the same problem but I did not try to fix it.

#4 fleury14

fleury14

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:13 PM

Posted 09 February 2005 - 07:11 PM

Try "FORMAT C:/S" and using a win. 98se boot disk

#5 Herk

Herk

  • Members
  • 1,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:S.E. Idaho, USA
  • Local time:12:13 AM

Posted 09 February 2005 - 11:24 PM

I had a similar problem once - the client couldn't get the CD to work at all to reinstall Windows. A little poking around in the machine's innards, and I found that the CD drive had been replaced, and the person who installed it ignored the blatant "MASTER" on the ribbon cable and put the jumper on "Slave."

Once I put the jumper on the drive where it belonged, the re-install went fine.

But your case sounds a bit different, since you say the CD worked for the first part of the install . . .




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users