Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

End Program


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 vomog1

vomog1

  • Members
  • 49 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:24 PM

Posted 11 September 2007 - 10:02 AM

Hi all
Using xp pro with sp2, When turning off, I get the message"End program wlancfg5.exe. After which I get the message" This program is not responding" Always after about an hours use. Help please
Vomog1

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 acklan

acklan

    Bleepin' cat's meow


  • Members
  • 8,529 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:Baton Rouge, La.
  • Local time:01:24 PM

Posted 11 September 2007 - 10:22 AM

It appears your NetGear program is having problems. The first thing I would do is check the Event Viewer and see what error messages are there. The easiest solution may be to reinstall the NetGear software.

Edited by acklan, 11 September 2007 - 10:23 AM.

"2007 & 2008 Windows Shell/User Award"




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users