Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Mcafee Security Center


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 nixx

nixx

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:35 PM

Posted 07 September 2007 - 07:16 AM

hello

i have mcafee security center installed in my pc.

version: 7.2
build: 7.2.147

the protection status has a problem. it says "am i protected? no. part of your protection must be fixed. click fix now."
the computer and files have a problem. but when i click fix to fix the problem, it just sort of loads but it does nothing.

it's like it's not updating or something.

can anyone help?

thanks!

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DanC1186

DanC1186

  • Members
  • 82 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:35 AM

Posted 09 September 2007 - 04:24 PM

I had used McAfee for a number of years on my home pc but I found it got too "glitchy". I dunno. It would tell me that the Realtime Protection was disabled when everything appeared to be fine. When I had problems I found the best way was to uninstall McAfee, reboot, then reinstall the program.

#3 nixx

nixx
  • Topic Starter

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:35 PM

Posted 10 September 2007 - 05:47 AM

hey dan.

i had that problem before too. but they just told me to download some patch from the mcafee site. what is up with mcafee

#4 kolobob

kolobob

  • Members
  • 19 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:New Zealand
  • Local time:09:35 AM

Posted 11 September 2007 - 09:57 PM

Hi nixx -- I am a past user of Mcafee (virusscan Plus) but had a few problems with it so in the end I uninstalled it for another product -- dont get me wrong it's an excellent product when it's running ok but it's all those little glitches that the software has [ie] the red M in the system tray turning black (virusscan disabled) etc -- and their support page isn't very user friendly -- but i did find help in the mcafee forum -- you will find it here:-

http://forums.mcafeehelp.com/index.php

see if they can help you out

all the best


:thumbsup:
WIN XP SP3 - IE Ver.8
Realtime: Nod32(v4), Online Armor(v3.0), Spyware Blaster
On Demand: MBAM, SAS, ERUNT, CCleaner, Panda AntiRootkit
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users