Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Link To Autoruns Program Not Working


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 WitsEnd

WitsEnd

  • Banned
  • 86 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:01:41 PM

Posted 24 August 2007 - 11:47 AM

I tried to download the autoruns program from links here on BC so i can post a list of my startup programs but the link to autoruns is not working, either that or I am having a brain malfunction. Can someone else check the link please and/or provide me with a working link.

how else can I post a list of the startup programs? I opened msconfig and tried to copy and paste but that sisn't work, I was also going to take a screen shot and post that but you can't see all the information in the window without scrolling back and forth and up and down.

Thanks in advance!

Steve

Here is one of the pages with a broken link. It s the bold Autoruns link
http://www.bleepingcomputer.com/startups/

Also, here- the blue underlined link to Autoruns
http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/34326/how-to-ask-for-info-about-a-startup-entry/

Nevermind. I found the program. Here is a working link.
http://www.microsoft.com/technet/sysintern...s/AutoRuns.mspx

Edited by WitsEnd, 24 August 2007 - 11:56 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,640 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:01:41 PM

Posted 28 August 2007 - 12:27 PM

I fixed the link in that page. Thanks




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users