Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable To "save To" Photos Or Clipart Off Internet


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Terralex

Terralex

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:37 AM

Posted 23 August 2007 - 04:11 PM

I have a sony laptop. I can open and save pictures sent to me in my yahoo e mail but I am not able to "save to" anything else. I can't do pictures off websites or clipart. Where normally I can take the cursor onto a picture and hit "save picture as" and send it to my hard drive or a removable drive it just doesn't save it. I get no error messages and everything seems to be working but the photo never shows up where I chose to save it to. I'm fairly sure I have a setting someplace that is not set properly but I have no idea where to look. Any suggestions on what might be going on?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Staff Emeritus
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:11:37 AM

Posted 23 August 2007 - 05:55 PM

When you click "save image as" does another window pop up offering choices where to save? Have you checked in Recent Documents, My Documenst even my music. Try searching for any .jpeg file or folder and see what shows up
Mark

Edited by garmanma, 23 August 2007 - 05:58 PM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:37 AM

Posted 23 August 2007 - 10:32 PM

Also, try clearing out your Temporary Internet Files.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#4 jgweed

jgweed

  • Staff Emeritus
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:10:37 AM

Posted 24 August 2007 - 11:05 AM

What browser are you using?
Cheers,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users