Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Netscape wont work after i install it


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Antony06

Antony06

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:15 PM

Posted 03 February 2005 - 12:08 PM

Yesterday I downloaded the newest version of Netscape and installed it. Eveything seemed fine to me until I tried to use the program. It just wont start when I click on it. I uninstalled it and re-installed it serveral more time, only to have the same result. But Explorer and Mozilla FireFox work just fine on my computer. I have WinXP. Does anyone know why this is happening?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 paperghost

paperghost

  • Members
  • 156 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:15 PM

Posted 04 February 2005 - 01:27 AM

did you get as far as the message that says its connecting to the server (for initial registration etc) or did it just hang?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users