Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

SPYWARE/TROJAN


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Christinajweston

Christinajweston

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:04 PM

Posted 03 February 2005 - 09:21 AM

My computer is giving me problems. I just did the "recovery" last night but low and behold still having the same problems. I was attempting to use TaxCut and every other second an ad would pob up stating that, "Spyware has been detected"

I've run the Spyware Protection through AOL. Download McAfee Virus Scan/Privacy Wall through AOL...what's the problem?



Mod Edit:: e-mail addy removed for members benefit.

Edited by scarlett, 03 February 2005 - 10:16 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:11:04 AM

Posted 04 February 2005 - 10:42 AM

Download the latest version of HijackThis (HJT), from here.

Put HijackThis in a Permanent folder:
Click My Computer / C: / File / New / Folder / name the folder; HijackThis
Put HijackThis.exe, in this folder.
This is a mandatory step, for the backup and restore functions, of HijackThis, to be able to work.

Read the pinned post in the HJT forum, here

Then, run a log, and post it in the HJT forum, at this link. Do not, fix anything, yet.
A member, of the HJT Team, will help you out.
It may take a couple of days to get a response, but, the HJT Team are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.

NOTE:
Once you have made the post, please, DO NOT make another post in the HJT forum, until it has been responded to by a member of the HJT Team. The first thing they look for, when looking for logs to reply to, is 0 replies. If you make another post, there will be 1 reply. The team member, glancing over the replies, might assume someone is already helping you out, and will not respond. So, just make your post, and let it sit there, until a team member responds. This way you will be taken care of, in the most timely manner.

That way we can eliminate the possibility of spyware/malware, being the cause of your
problem.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users