Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Have I Been Hijacked?


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 gtilite

gtilite

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:56 PM

Posted 22 August 2007 - 01:27 PM

Hello all,

I have run several scans on my machine including adaware, spybot, ccleaner, etc. I am still having a strange problem that I have never seen before. The computer boots fine but after I hit ctrl+alt+del a strange white box shows with unreadable characters. I would say 85% of the time the box reads only special characters but on few other occasions it will just have the url to a file in the system32 folder but without any description as to why it's printing that url on the screen. The only button to select is "OK" and then it will bring me to the regular log in screen. This computer has had problems in the past with .exe file extension corruptions. This is why I feel that the computer may be hijacked. If anyone has any idea I would greatly appreciate the help. I have attached the hijackthis log so that I will not fill the screen.

Thanks in advance

Attached Files



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:12:56 PM

Posted 29 August 2007 - 06:50 PM

Hello gtilite,

Welcome to Bleeping Computer :flowers:

Sorry about the delay.:thumbsup: If you still need help, please post a new HijackThis log to make sure nothing has changed, and I'll be happy to look at it for you.

Thanks,
tea
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?

#3 teacup61

teacup61

    Bleepin' Texan!


  • Malware Response Team
  • 17,075 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Wills Point, Texas
  • Local time:12:56 PM

Posted 10 September 2007 - 07:50 PM

Due to the lack of feedback this Topic is closed.

If you need this topic reopened, please request this by sending the moderating team a PM with the address of the thread. This applies only to the original topic starter.

Everyone else please begin a New Topic
Please make a donation so I can keep helping people just like you.
Every little bit helps! :)
You can even use your credit card! Thank you!

Posted Image


Error reading poptart in Drive A: Delete kids y/n?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users