Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

2wire 2701hg-b Gateway - Works With All But One Computer


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 nezic

nezic

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:10 PM

Posted 22 August 2007 - 12:01 PM

THE 2WIRE GATEWAY works fine with every computer except my HP NC6000 laptop. I've disabled the firewall, I've change the mtu setting, I've deleted the cache and temporary files, I've try to connect wirelessly and through ethernet, I've uninstalled my network cards...

I'm about to send back the router or install linux. It's strange - the router works like a dream for every computer but for the NC6000.

My browser freezes when wireless is enabled - When my ethernet card is enabled DNS doesn't work. Also the NC6000 works with every network but this one.


What should I do?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 madman6510

madman6510

  • Members
  • 384 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:10 PM

Posted 03 September 2007 - 12:10 AM

Did you install the correct drivers for your operating system?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users