Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Epson Printer Issue


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 scoobydoo814

scoobydoo814

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:40 PM

Posted 20 August 2007 - 08:38 AM

I have a Gateway that has a Maxtor external hard drive attached via a USB port. Recently I bought an Epson Stylus CX7000F printer/scanner/copier. Everything seemed to be working fine, but I recently had to replace the printer with another one and now if the printer is on when the PC boots up, none of the other USB ports work. If I turn the printer on after everything boots up it will not be recognized. Does anyone have a clue?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:09:40 PM

Posted 20 August 2007 - 10:44 AM

I would first try totally uninstalling it, software and Device Manager. Then reinstall it, according to their instructions in the manual If that doesn't help, I would see if there are updated USB drivers
Mark

Edited by garmanma, 20 August 2007 - 10:45 AM.

Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter

#3 scoobydoo814

scoobydoo814
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:40 PM

Posted 20 August 2007 - 05:49 PM

I have tried this, I also got updated usb drivers from Gateway support. If I got a PCI USB card would that help?

#4 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:11:10 AM

Posted 20 August 2007 - 06:22 PM

I had this problem a while back and this fixed worked for me go to device manager and the bottom you will see universal serial bus controllers>usb root hub (i have 2 of them)>right click and select uninstall, do this for all of them> then in the file menu select>action>scan for hardware changes this will then re enable the usb hubs.
If you dont have any luck try this link it has some good USB help http://www.usbman.com/index.htm
MCP
MSDST

#5 garmanma

garmanma

    Computer Masochist


  • Members
  • 27,809 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Cleveland, Ohio
  • Local time:09:40 PM

Posted 20 August 2007 - 06:24 PM

I have tried this, I also got updated usb drivers from Gateway support. If I got a PCI USB card would that help?

Well, it's worth a shot. Have you tried it with the hard drive removed?
Mark
Mark
Posted Image
why won't my laptop work?

Having grandkids is God's way of giving you a 2nd chance because you were too busy working your butt off the 1st time around
Do not send me PMs with problems that should be posted in the forums. Keep it in the forums, so everyone benefits
Become a BleepingComputer fan: Facebook and Twitter




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users