Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

General Slowness After Avsystemcare Bug


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 damsl in distress

damsl in distress

  • Members
  • 28 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:14 PM

Posted 18 August 2007 - 11:25 AM

Hi

I have been asked to post here from the AVSYSTEMCARE - http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/101958/infected-with-avsystemcare/

The system is running very very slow...Is there still a problem?

The slowness was also whilst actually logged on i.e using the internet - drawing the screen, or if I choose Nero or Word it seems slow going in...
What I shall do now is monitor the speed and let you know.


Is there anything I need to do now.
Since I did the KAV.txt bit the laptop is running very very slow...e.g. getting onto the internet, drawing the screen, also when I open my software which is installed.

PLEASE PLEASE ADVISE :thumbsup:

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 pascor22234

pascor22234

  • Members
  • 403 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:14 AM

Posted 18 August 2007 - 02:22 PM

Try the proceedures at this link:

http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/44690/slow-computer/




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users