Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Getflash.dll Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 nixx

nixx

  • Members
  • 159 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:24 AM

Posted 18 August 2007 - 12:06 AM

hi

I've been experiencing problems with my Internet Explorer 7. Sometimes the page just hangs and then there'll be a pop-up window saying Internet Explorer has encountered an error something. When I click on the details of the error it says getflash.dll has an error or something like that. Isn't that flash error? Although I did uninstall and reinstall my flash.

Can anyone help? Thanks! :D

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:02:24 PM

Posted 18 August 2007 - 11:05 AM

It would be helpful if you could post a screenshot of the details of the getflash.dll error.
Also check your Event Viewer, in the Administrative Tools and see what error messages are there.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner

#3 bob0r

bob0r

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:24 PM

Posted 23 December 2007 - 02:47 PM

Tools > Manage Add-ons > Enable or Disable Add-ons:
Disable "gFlash Class" here, Press OK and restart Internet Explorer.

That solved the problem for me, hope it does for you aswell.
(And yes it's a Microsoft (IE) or Adobe(FLASH) bug indeed, i have reported it, but no response.0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users