Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Vista Driver Required. Help!


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sparkyuiop

sparkyuiop

  • Banned
  • 74 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:15 PM

Posted 16 August 2007 - 09:50 AM

Hi all, I have bought a new MSI mobo model: PM8M3-V and it came with a driver CD for all O/S except Vista.
Everything has installed ok except the onboard graphics driver. It is a VIA/S3 Unichrome Pro graphics device but Vista has loaded the universal driver. I can't even play minesweeper as it's so slow.
I don't think there is a driver for this with Vista but if I'm wrong and someone could post a link I'd much appriciate it.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mand0

mand0

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Virginia, USA
  • Local time:05:15 PM

Posted 16 August 2007 - 09:57 AM

Choose the right drivers from this list: http://www.viaarena.com/default.aspx?PageI...&CatID=2900. If there aren't Vista drivers you may want to try ones for XP.

#3 sparkyuiop

sparkyuiop
  • Topic Starter

  • Banned
  • 74 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:15 PM

Posted 18 August 2007 - 06:08 AM

Great, thanks for your help. I will update when I have tried them all.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users