Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Excel Problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 marklafan

marklafan

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:09 AM

Posted 16 August 2007 - 08:45 AM

When i open excel on my windows XP laptop i get a message that says preparing to install! It says there is a missing SKU011.CAB file. I do not have the installation disk anymore. When i go to the microsoft office folder on the hard drive and open excel from there, i get the install message again, but if i hit the cancel button a couple times it will start up excel fine. HELP!!!

Moderator Edit: Moved topic to the more appropriate forum and added a topic descriptor. ~ Animal

Edited by Animal, 16 August 2007 - 08:49 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tos226

tos226

    BleepIN--BleepOUT


  • Members
  • 1,574 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:LocalHost
  • Local time:05:09 AM

Posted 16 August 2007 - 02:10 PM

Can you try to detect and repair excel- it's on the Help menu, or
any help here?
http://support.microsoft.com/kb/896866
Here is some sort of a fix - try it after doing virus scan on the file (Site Advisor says the site is clean)
http://www.zone-x.com/sku011/

#3 marklafan

marklafan
  • Topic Starter

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:09 AM

Posted 23 August 2007 - 10:31 AM

Went to the help center at microsoft and found troubleshooting tips that fixed the problem. thanks.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users