Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Browser


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 rick01

rick01

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:31 AM

Posted 14 August 2007 - 04:57 AM

O S is XP Pack 2. Had problems a few days ago and was advised to run SMITFRAUD FIX which I did.
I have 4 home users on our PC. Mum Dad and the kids
At the time when I ran Smitfraudfix, 2 of the users were password protected. They are not at the moment.
Now those 2 users are waiting 3 minutes for the browser to open while the other 2 are normal.
Would really appreciate some help to get the kids off my back

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TMacK

TMacK

  • Members
  • 4,672 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:B.C. Canada
  • Local time:10:31 PM

Posted 17 August 2007 - 11:25 PM

Welcome to Bleeping Computer rick01.

Chances are the two users that are waiting longer for Windows load up have different programs and applications than the other two users.
Please read through Help! My Computer is Slow for some maintenance ideas and other general information.
Chaos reigns within.
Reflect, repent, and reboot.
Order shall return.

aaaaaaaa a~Suzie Wagner




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users