Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

One Of My Accounts Can Browse Certain Things And Another Can't


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 raidencmc

raidencmc

  • Members
  • 170 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:29 AM

Posted 09 August 2007 - 08:30 PM

One of my accounts on my PC is having problems with Yahoo mail. When I am navigating my mail I get an error. "Internet Explorer has encountered a problem..............we are searching for a problem" No solution is found and it needs to close. If I log onto another account and view the same thing it is fine. Any thoughts.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Monty007

Monty007

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:01:59 AM

Posted 10 August 2007 - 12:06 AM

hi, is there an error id in Event viewer?
MCP
MSDST

#3 oldf@rt

oldf@rt

  • Members
  • 2,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Avondale, Arizona USA
  • Local time:09:29 AM

Posted 10 August 2007 - 01:52 AM

Have you checked the parental controls for both accounts from the administrator account yet?
The name says it all -- 59 and holding permanently

**WARNING** Links I provide might cause brain damage

#4 raidencmc

raidencmc
  • Topic Starter

  • Members
  • 170 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:29 AM

Posted 10 August 2007 - 04:38 PM

This is what I have. I am pretty sure it is not the parental controls.

Product
Internet Explorer

Problem
Stopped working

Date
8/9/2007 8:35 PM

Status
Not Reported

Problem signature
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: iexplore.exe
Application Version: 7.0.6000.16473
Application Timestamp: 46296d48
Fault Module Name: McAPFilt.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 460d29a6
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00004493
OS Version: 6.0.6000.2.0.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fa11
Additional Information 2: ccb423d41210d934d4f49c195639c081
Additional Information 3: 996b
Additional Information 4: c521e0b2414ce966937ff28aac77d950

#5 oldf@rt

oldf@rt

  • Members
  • 2,609 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Avondale, Arizona USA
  • Local time:09:29 AM

Posted 10 August 2007 - 11:02 PM

No, not parental controls McAfee Site Advisor is your problem.


That file that is faulting is part of the Site Advisor software, I would recommend uninstalling site advisor in that account, and re installing. Also, if that account does not have administrative privileges, that may be your cause.
The name says it all -- 59 and holding permanently

**WARNING** Links I provide might cause brain damage

#6 raidencmc

raidencmc
  • Topic Starter

  • Members
  • 170 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:29 AM

Posted 14 August 2007 - 07:15 PM

Thanks I disabled and all is well. So I will reinstall it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users