Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

My Computer Won't Play Streaming Video And I Have Cable


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 jjrichardson

jjrichardson

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:51 AM

Posted 08 August 2007 - 06:51 PM

My new computer that has windows vista home premium on it won't play streaming video like youtube, google videos, etc...It will play around 2 seconds of the video and then stop playing but still have the pause button displayed likie it's still playing. my connection speed is 100mbps. Does anyone know what is wrong? I even wait for it to finish loading and i can fast forward the sliders to another part of the video but then after 2 seconds it stops playin again....

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mand0

mand0

  • Members
  • 144 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Northern Virginia, USA
  • Local time:07:51 AM

Posted 08 August 2007 - 06:59 PM

Are you using Internet Explorer? I recommend you install Firefox and use that as your main browser. You have to install the flash plugin first, however, to make youtube videos work. When you go to a webpage with videos, instead of the videos, you'll see a 'you are missing a plugin message'. Click on that to install it.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users