Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Routers


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 iconblade

iconblade

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:28 AM

Posted 29 July 2007 - 02:04 PM

:huh: is there a few routers that perform well with vista?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 DJBPace07

DJBPace07

  • BC Advisor
  • 4,869 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:28 AM

Posted 29 July 2007 - 02:51 PM

I use D-Link DGL-4300 Wireless 108G Gaming Router with Vista and it works flawlessly. The real issue is going to be the wireless card in your computer. Netgear cards don't seem to work for me but D-Links does.

3939.png

 


#3 bandaid1968

bandaid1968

  • Members
  • 89 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:28 AM

Posted 29 July 2007 - 04:38 PM

iuse lynksys wireless g

#4 usasma

usasma

    Still visually handicapped (avatar is memory developed by my Dad


  • BSOD Kernel Dump Expert
  • 25,091 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Southeastern CT, USA
  • Local time:11:28 AM

Posted 29 July 2007 - 05:29 PM

I've got several NetGear routers that work well with Vista (WGR54 something), along with a VPN model that just died on me. I've also got a Buffalo Tech router that I think is much easier to use than the Netgear (but the interface is a bit confusing).

Here's a link for certified routers for Vista: http://winqual.microsoft.com/HCL/ProductLi...d=712&f=86b
My browser caused a flood of traffic, sio my IP address was banned. Hope to fix it soon. Will get back to posting as soon as Im able.

- John  (my website: http://www.carrona.org/ )**If you need a more detailed explanation, please ask for it. I have the Knack. **  If I haven't replied in 48 hours, please send me a message. My eye problems have recently increased and I'm having difficult reading posts. (23 Nov 2017)FYI - I am completely blind in the right eye and ~30% blind in the left eye.<p>If the eye problems get worse suddenly, I may not be able to respond.If that's the case and help is needed, please PM a staff member for assistance.

#5 DJBPace07

DJBPace07

  • BC Advisor
  • 4,869 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:28 AM

Posted 29 July 2007 - 08:54 PM

I originally had a Netgear card for my Vista PC. Although they had drivers, they just refused to work. Their routers are ok though, it took almost six years for me to wear one out.

3939.png

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users