Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


fixing problems in SB-S&D

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 iblitz


  • Members
  • 1 posts
  • Local time:06:58 PM

Posted 29 January 2005 - 10:15 AM

Hey! I downloaded and installed Spybot-S&D this morning and used your Great tutorial to run it--thanks so much, love your tutorials...However, have a problem--the spybot program found 248 "red" problems. When I clicked on "fix problems" it went through the motions but disappeared without displaying the list of found entries that Spybot was able to destroy. I restarted the program and ran it again and the same thing happened. What am I doing wrong? The problems are not being destroyed...Thanks for your help!!!

BC AdBot (Login to Remove)



#2 myzr


  • Members
  • 52 posts
  • Location:Kansas
  • Local time:06:58 PM

Posted 29 January 2005 - 10:34 AM

hey blitz. did you click on select all before you clicked on fix?
lm 10730

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users