Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Problem Getting Monitor To Work With Dvi


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 t_o_d

t_o_d

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:22 PM

Posted 25 July 2007 - 04:42 PM

I have a Dell 1800fp monitor and a Sparkle GeForce 7300 GT video card. The monitor has dvi-d and vga, and the card dvi-i as well as vga and video-s. When they are connected with the vga it works ok. When connected with dvi the intel logo comes up for a second and then it goes black and the light turns from green to amber. I can hear the os come up but the display never comes on again. Sparkle has no support other than driver downloads, which I have done, and Dell support thinks dvi-d and dvi-i don't work together-gives lots of confidence.
Any ideas?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 t_o_d

t_o_d
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:22 PM

Posted 30 July 2007 - 12:32 PM

Is everyone stumped? Should this be on another thread?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users