Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Nero Burning Problem


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 nmaury

nmaury

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 PM

Posted 23 July 2007 - 10:04 PM

I have been using Nero for a long time now without any problems until lately, now I am getting this error message "unable to create the disc structure". I just do not know what to do here. Can anyone help me out?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:02:29 PM

Posted 23 July 2007 - 11:19 PM

Here's a couple of threads that offer several suggestions:

nerovison issues
NeroVisionExpress 3 Problem
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 nmaury

nmaury
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 PM

Posted 24 July 2007 - 07:59 AM

Been there, done that. I have Nero 7 ultra and have been using it for a long time. Something has changed, not of my doing. I have read the forum contents on this issue and just do not understand how something like this just happens. Is it software degridation or a timed default issue?

#4 I_am_CanadianEh?

I_am_CanadianEh?

  • Members
  • 489 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:29 PM

Posted 24 July 2007 - 08:29 AM

Here's a couple of threads that offer several suggestions:

nerovison issues
NeroVisionExpress 3 Problem


I don't know what's on those pages as I'm at work now and they are blocked by a filter, but have you tried deleting your temp files?

Click Start, Run and then enter "%temp%" without the quotes, then hit OK. Delete all files you see. If some cannot be deleted, then repeat the above process in Safe Mode. Then empty your recycle bin.

Also, right click on Internet Explorer, clear your history, temporary internet files, and cookies.

I don't have NERO, but if it caches any files, delete any temporary files it creates. If you have a program like CCleaner, it might have an option to clean this, but I'm not sure.

Let me know. :thumbsup:

#5 nmaury

nmaury
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:29 PM

Posted 24 July 2007 - 03:17 PM

My cookies and history files are deleted automaticaly when I close Explorer, also I have WinXP Manager which dose a good job of deleting all temp. and juck files.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users