Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Age Of Mythology - HELP!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Izzy

Izzy

  • Members
  • 1,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:02:42 AM

Posted 27 January 2005 - 02:50 AM

i got this game with my PC new 11 mths ago i never tried it until just now.

it installed perfectly fine. but when the menu was up to click play i clicked the play icon. then my pc restarted. when it restarted it scanned my drives for errors and said recovered from serious error. i clicked on the game icon then it said to put in Disk 1 (which was already in) i open & closed the drive but it still said place disk one in drive. but when i go into my computer and right click the cd drive and click on autoplay to bring up the menu with the play icon. i click it and it keeps restarting my computer. I just rung the manufacturer up about it and they will ring me tomorrow.

but while i wait. if anyone has any info, i will have a read.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:02:42 AM

Posted 27 January 2005 - 11:39 AM

Have you tried completely uninstalling the game, then re-installing it? Have you checked the manufacturer's site to see if there are any patches needed?
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#3 Izzy

Izzy
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:02:42 AM

Posted 27 January 2005 - 05:16 PM

i got it stop restarting the computer. and now i insert disc 1 then menu comes up then i click on play the message pops up CANNOT LOCATE CD ROM. i managed to ring the manufacture which they'll get back to me this afternoon about it. was mentioned that there is a patch or something.

#4 jgweed

jgweed

  • Members
  • 28,473 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, Il.
  • Local time:02:42 AM

Posted 30 January 2005 - 11:51 PM

If you get a message "cannot locate CD," try opening the CD tray then closing it again.
Regards,
John
Whereof one cannot speak, thereof one should be silent.

#5 Izzy

Izzy
  • Topic Starter

  • Members
  • 1,375 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Australia
  • Local time:02:42 AM

Posted 01 February 2005 - 04:51 AM

Tried that. but the manufacturer got back to me about it there was a fault within the disc which they are sending a replacement in about 7 days.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users