Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

No Sound In Ie, Firefox And Windows


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Horrigan

Horrigan

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:50 PM

Posted 15 July 2007 - 02:42 PM

Hello,

I've a big problem that came from nowhere yesterday. So there is no sound when I watch videos on youtube, when I play games on newgrounds and when I play a wav with the Magnetophone (the little recorder that come with windows sorry can't find the name in english). BUT when I play that wave, watch video or listening to music on WMP or Winamp or MPC well it's works! It works too when I play any games. I can't hear the the sound when you start windows or anything else related to windows.

What's wrong? I tried that registry trick that you can found on google and it's doesn't work..

Please help!

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users